AxxHostings personale


Tlf: 8213 3704
Kontakt via. mail
Niki Jensen har i en alder af 25 tilegnet sig 12 års Windows erfaring og 11 års Linux erfaring fordelt på både desktop og server siden.
Automatisering og optimering af programmer og arbejdsgange er Nikis speciale. Han startede som 13 årig med at skrive sine egne programmer for at lette hverdagen med maskinerne og har siden da fortsat med at tilegne sig viden inden for forskellige scripting og programmeringssprog, bla. PHP, JavaScript, SQL, Bash, C, C#, AutoIT m.v.

Som 14 årig startede Niki sin egen lille virksomhed der fokuserede på salg af hosting services primært henvendt til IRC brugere og har derfor god erfaring med hosting og udvikling til ethvert behov.
 

Tlf: 8213 7844
Kontakt via. mail
Lars Rasmussen Har altid interesseret sig for IT men har ikke haft det som hovedbeskæftigelse, han har gennem sin karriere brugt sine IT færdigheder til at gøre sin hverdag nemmere ved f.eks. at udvikle et app da han arbejdede i Netto til at gøre optælling og scanning af stregkoder. Ligeledes har han altid brugt tid på at arbejde med Linux og på opsætning og vedligeholdes af servere.

Da han startede hos TM-Transport som chauffør var det for at få mere tid til at kunne arbejde med IT og har som følge startet virksomheden sammen med Niki. Han står også for opdateringen og vider-udviklingen af TM-Transports online-booking system. Han har ligeledes evner i HTML, PHP, Javascript, Perl, Python, Ruby og diverse databaser.